02 de desembre 2008

THE DIRTY THREE

Quan es tracta de parlar d'un concert en directe que m'hagi marcat a la meva vida sempre recorro a un parell o tres. Un d'ells és el que van oferir fa uns anys els australians The Dirty Three a la sala razzmatazz 3.
Pels qui els coneixiem va ser una sorpresa trobar-nos aquella mena de tifó sonor que ens va apabullar d'una manera brutal, acostumats com estavem a la melancolia i pau dels seus discos. El que era calma esdevenia furia i tots els que estavem a les primeres files només podiem obrir la boca i de tant en tant deixar anar algun crit d'aprovació.
Rememoro aquells moments amb dos videos, en un trobareu la calma i en l'altre el directe. Amb vosaltres Warren Ellis, Jim White i Mick Turner.

"The Restless Waves" (video dirigit per Braden King):


"One Thousand Miles":

5 comentaris:

PAYMON ha dit...

Dificil de olvidar, socio...

Anònim ha dit...

Seguro que no fué para tanto,. Los dos últimos que vienieron si que fueron intensos.

Sergi ha dit...

Supersonic, ¿aún no sabes que aquellos conciertos a los cuales no se asiste son los mejores?...ratifico al tito: dificil de olvidar!

Anònim ha dit...

Una cosa sí es cierta, aquellos taconazos ensordecedores con las camperas no se han vuelto a repetir, no con esa intensidad! Uf!

¿Sabes que todavía tengo por alguna parte la "crítica" que escribí de aquel concierto? Como todavía no había Fanzinosis se quedó en un trozo de papel. ;)

Sergi ha dit...

esos taconazos ensordecedores, si, exacte!!
Guarda la crítica, l'hem de rellegir!!!