02 de desembre 2008

THE DIRTY THREE

Quan es tracta de parlar d'un concert en directe que m'hagi marcat a la meva vida sempre recorro a un parell o tres. Un d'ells és el que van oferir fa uns anys els australians The Dirty Three a la sala razzmatazz 3.
Pels qui els coneixiem va ser una sorpresa trobar-nos aquella mena de tifó sonor que ens va apabullar d'una manera brutal, acostumats com estavem a la melancolia i pau dels seus discos. El que era calma esdevenia furia i tots els que estavem a les primeres files només podiem obrir la boca i de tant en tant deixar anar algun crit d'aprovació.
Rememoro aquells moments amb dos videos, en un trobareu la calma i en l'altre el directe. Amb vosaltres Warren Ellis, Jim White i Mick Turner.

"The Restless Waves" (video dirigit per Braden King):


"One Thousand Miles":

5 comentaris:

PAYMON ha dit...

Dificil de olvidar, socio...

Supersonic-Man ha dit...

Seguro que no fué para tanto,. Los dos últimos que vienieron si que fueron intensos.

Sergi ha dit...

Supersonic, ¿aún no sabes que aquellos conciertos a los cuales no se asiste son los mejores?...ratifico al tito: dificil de olvidar!

hollín ha dit...

Una cosa sí es cierta, aquellos taconazos ensordecedores con las camperas no se han vuelto a repetir, no con esa intensidad! Uf!

¿Sabes que todavía tengo por alguna parte la "crítica" que escribí de aquel concierto? Como todavía no había Fanzinosis se quedó en un trozo de papel. ;)

Sergi ha dit...

esos taconazos ensordecedores, si, exacte!!
Guarda la crítica, l'hem de rellegir!!!