20 d’octubre 2008

MATT ELLIOTT

El músic britànic Matt Elliott està a punt d'editar el seu nou disc titulat "Howling Songs". He tingut la sort d'escoltar-lo i us puc dir que és de lo milloret que he disfrutat aquest any.
Segueix la línia que ja va marcar amb els últims treballs, barrejant música de cambra, electrònica i música folklorica de l'est d'Europa, i resultant-hi melodíes plenes d'evocació, melancolia i tristesa.
Mentre no arribi un nou vídeo posaré aquesta maravella del disc "Drinking Songs" filmada per Sandrine Romet-Lemonne.

"The Kursk":

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu meuuu! quina meravella! quina joia!! n'havia sentit parlar d'ell, però no coneixia aquest video! PRECIOS!!! emocionant! delicat!
gràcies!

Sergi ha dit...

si Ana, preciós però dur alhora... gràcies als artistes ;)

PAYMON ha dit...

AAAAH!!! te me adelantastes bribón!! os recuerdo que hace poco tocó en el Apolo, su repertorio genial y emotivo, y el cierre con temas de Third Eye Foundation, simplemente ATRONADOR, parecía que se iba a caer el techo en cualquier momento y a asomarse Godzilla para devorar a los espectadores atónitos...

Sergi ha dit...

¿Adelantarme?, venga, vamos Tito, que cuantos más hablemos de él mucho mejor, que no es cuestión de llegar el primero ;) Espero tu entrada!!

Clara ha dit...

Hola Sergi,

¿Saps d'on vinc? D'escoltar Olivier Assayas! M'he enrecordat del post que vas penjar el mes passat, sobretot perquè tot i estar presentant la seva última pel·lícula ("L'Heure d'été) també ha parlat de "Clean" i de la relació que el seu cinema té amb la música. Aviat n'escriuré alguna cosa i ho penjaré al blog!

Per cert, et deixo un vídeo (http://es.youtube.com/watch?v=EarBgUoOXHc) d'una pel·lícula seva que es diu "L'Eau Froide" (1994). No l'he vista però també n'ha parlat pel que fa a la música (a partir del minut 4) i crec que pot estar bé!


Fins aviat!
Clara.

Sergi ha dit...

Ostres!! on has vist l'Olivier Assayas??, qué interessant el que ha explicat!! Certament hi han películes que tenen una altra dimensió amb la música (ara em ve al cap "In The Mood for Love") Estaré pendent del que pengis al teu blog, gràcies per la informació ;)