04 de juny 2008

SUBLIME FREQUENCIES

Sublime Frequencies és un col·lectiu d’exploradors dedicats a treure a la llum els sons moderns i tradicionals de països que estan fora dels circuits comercials habituals. Ho fan a través de cinema, vídeo, gravacions de camp, ràdio, transmissions d’ona curta i qualsevol forma humana d’expressió no suficientment documentada a través de canals com la investigació acadèmica, mitjans de comunicació o industria discogràfica, entre d'altres.
Hi podem trobar música de minories ètniques de Cambodja, la música que sona a la ràdio algeriana, músiques del Níger, el Nepal, etc.
Una meravellosa forma de viatjar pel món tal com és i no tal com el volem veure.


10 comentaris:

syl ha dit...

Interessant, interessant :)

Sergi ha dit...

És una discogràfica molt interesant i amb un ampli catàleg. Val la pena fer com ells i explorar el que ens ofereixen ;)

Anònim ha dit...

doncs si...si!!!

Tomás ha dit...

Així que et molesten al clic-clic-clic? Faltaria menys. Deixar-te 50 euros per escoltar Sonny Rollins i tenir una orquestra, del terror, paral·lela... Personalment, n'hi ha fotògrafs de rafegues que els vetava com a qualsevol hooligan, i no tots són de premsa diària o agencies.

Interessant és la paraula resultat d'aquest post. Tastaré alguna de les seves propostes.

Gràcies pels comentaris
Salutacions
Tomàs

Anònim ha dit...

Pero esto no lo hacía ya el Manu Chao???
:)

Sergi ha dit...

Tomàs, no és el fet del clic-clic, sino que a vegades no hi han miraments en "desplaçar" a algú que ja ocupa un espai i se li impedeix veure el concert, i no ho dic per mi. S'ha de buscar un equilibri entre el que treballa i el que ha pagat una entrada. Cert el que dius, hi han professionals contra els que no es pot dir ni mu. Espero que si investigues a Sublime Frequencies trobis quelcom interessant.

Supersonic, no sé porqué pero mucho me temo que estas músicas ya existían mucho antes de que pariesen a Manu Chao (y no por menospreciar al que fuera el gran líder de Mano Negra).

Anònim ha dit...

autèntiques de veritat, sí senyor...i ens conviden a viatjar...ja em coneixes: tot el que sigui conèixer altres cultures, allà que hi aniría!! Quines ganes, jolín!! :))))

Sergi ha dit...

No treguis bitllets, eh? que tu t'animes ràpid!!

Anònim ha dit...

no puc? :(((((

Sergi ha dit...

:)))