05 de febrer 2008

IGNORÀNCIA

"Todo lo que se ignora, se desprecia."
(Antonio Machado)

"El PP i el PSOE tornen a posar damunt la taula les seves desavinences. El motiu de la discòrdia són les llengües cooficials, en concret la proposta recollida al programa electoral dels socialistes andalusos de promoure l'aprenentatge del català, el gallec i l'euskera a Andalusia. Això es faria a les Escoles Oficials en funció de la demanda i amb l'objectiu d'incentivar la mobilitat laboral a tot l'estat espanyol. El líder del PP, Mariano Rajoy, va titllar la iniciativa de "barbaritat"
Font: 3cat24.cat

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja! què esperaves...d'un "barbar" com el Rajoy!!
en fi! d'on no hi ha...no raja!!
;-/

a mi la iniciativa em sembla perfecet...però la veritat, no crec q tingui gaire èxit!

Sergi ha dit...

Hi ha més gent dels que ens pensem que té la inquietud de conèixer i ser oberta, de fet tinc una cosina que donava classes de català a Madrid.
I del Rajoy no espero res, ja el van "dibuixar" perfectament a Polònia quan va apareixer penjat d'uns fils que movia una instància superior ;)

Anònim ha dit...

Ja!Vull dir q aquestes persones que volen aprendre català no son la majoria!
ara! que endavant!! a veure si hi ha èxit!
;-)

Sergi ha dit...

Cert, i el pitjor és que alguns es creuen que es parla català simplement per tocar els collons...qué hi farem! ;)

Anònim ha dit...

Me parece que una vez más las cosas se están llevando a extremos y esto lo digo por el tema de que actualmente el 99% de la clases son en catalán en casa nostra. Cuando hace décadas era al revés, los no catalanoparlantes no sabíamos escribir el catalán, pero dominábamos más o menos el castellano. Ahora con el supuesto bilingüismo, pasará a la larga las mismas carencias y sólo nos quedará monolingüismo, mientras que en el resto de Europa nos miran de reojo. Cualquier extranjero, inmigrante o comunitario establecido aquí, a la larga dominará más idiomas que cualquier nativo en esta Cosa Nostra.

Supersonic-Man

Sergi ha dit...

¿Monolingüismo? actualmente por la calle, y eso no es un dato subjetivo, la mayoria de adolescentes se expresan en castellano, y sino fijate. Debe ser ese el monolingüismo del que hablamos, ¿no?

Anònim ha dit...

"Código desconocido", con tambores y punto.

Supersonic-Man

Sergi ha dit...

Hacia eso vamos, hacia eso vamos...