26 de novembre 2009

LES HAUTES SOLITUDES

El cineasta francés Philippe Garrel (1948) es va embarcar durant els anys setanta en una serie de films experimentals en els que va obviar la narrativa convencional en favor de un món molt personal, molt influït per pintors com Ingres o De la Tour. Conèixer a Nico va ser providencial, ja que la va convertir en la seva musa i va protagonitzar unes quantes pel·lícules seves.
"Les Hautes Solitudes" és un retrat molt personal sobre Jean Seberg i el podeu descarregar lliurement, en la versió que va televisar BTV, en el següent enllaç (ja us aviso que la qualitat no és gens bona):

"Les Hautes Solitudes" 1974, 80 min., 35 mm, b/n muda (Feu clic amb el botó de la dreta i "Guardeu enllaç com")


4 comentaris:

sylvia ha dit...

Oh que bé! :) Tot un regal. No he vist res d'aquest director, però em crida l'atenció des que vaig sentir crítiques elogioses per Les amants réguliers, pel·li que va passar sense pena ni glòria pels nostres cinemes...

Sergi ha dit...

Sylvia, circula una còpia de Les Amants Reguliers a la mediateca del caixaforum, potser t'interessi...

Synesthésique ha dit...

Feia molt temps que no em deixava caure pels vells costums de curiosejar blogs des que vaig abandonar el meu... I veig que tu has continuat l'aventura!

A més, no puc deixar-te de comentar aquesta entrada, sentint gran curiositat com sento pel que és la filmografia de (i sobre) Philippe Garrel i família (Maurice pare, Nico amant i Louis fill). Alters egos i fantasmes garrelians a cada seqüència! Per ara no he pogut veure res més que tot el que ha editat Intermedio, que és de la seva època més recent, així que ja tinc 'Les Hautes Solitudes' descarregant-se...

Salut!
Clara (Synesthésique)

Sergi ha dit...

És un plaer tornar a llegir les teves paraules, Clara, i també és una pena que abandonessis el teu blog.
Ja veig que ets una gran admiradora dels Garrel i sí, sort en tenim d'Intermedio, que està fent una gran tasca.
Salut i a seguir bloguejant!!