22 de març 2008

DREAMERS

Aquests dies veurà la llum el nou treball de John Zorn: "Dreamers", una obra que vincula el seu so a obres precedents com el maravellós disc "The Gift". Zorn reuneix pràcticament la mateixa formació, es a dir, Marc Ribot a la guitarra (el meu guitarrista preferit, versàtil, tècnic, amb sentiment...), Cyro Baptista a les percussions, Joey Baron a la bateria, Kenny Wollesen al vibràfon, Trevor Dunn al baix, Jamie Saft als teclats i el mateix John Zorn a la composició, direcció i saxo tenor. Ja us puc avançar que serà un dels discs que més escoltareu els pròxims mesos si li doneu una oportunitat. És INMENS!!!
Per celebrar aquest nounat, us poso un video del primer tema del disc "The Gift" per què us feu a la idea del que us podeu trobar (evidentent, encara no es troba res nou en vídeo d'aquest "Dreamers").

"Makahaa":

6 comentaris:

Anònim ha dit...

aquest home no pararà mai, oi?! ens tindrà esclaus seus eternament...esperant aquell moment en què un concert seu ens apropi a ell de nou, com fidels que s'apropen al lloc sagrat...i tornarem a disfrutar...i tant!! :)

enero

Sergi ha dit...

Espero que aviat els veïem de nou...potser faria falta un viatget.

Anònim ha dit...

Joder¡¡ Qué momento¡¡¡ Los directos eclipsan sus discos y los temas crecen. Como dijo un conocido nuestro, juegan en otra liga.

Supersonic-Man

Sergi ha dit...

Hablando de discos, consiguete el "Dreamers", con la misma formación que el "The Gift", parece ser que es lo que van a tocar en Sevilla y La Coruña...omaigot!!!

Anònim ha dit...

Bueniismo el tema! quina canya!
;-)

Sergi ha dit...

Celebro que t'hagi agradat. El que fa John Zorn i companyia és ilustrar com ha estat la música el segle XX i com és la del segle XXI, fonamentals. www.tzadik.com