03 de desembre 2007

ORDINADORS ANTICS

No sóc en absolut un freaky de la informàtica, més aviat el contrari, quan he de sol·lucionar qualsevol problema relacionat amb el meu pc simplement ho dono per perdut...i és que per a mi tot això del bytes, discs durs, xarxes, etc., no significa més que una eina per a coses com ara escriure en aquest blog.
Per això és curiós que em vegi recordant aquells antics ordinadors que funcionaven amb cintes de cassete i que no tenien més memoria de la ara et trobes a qualsevol telèfon mòbil. Commodore, Spectrum, Atari... marques que no significaran res, però que a molts ens remonta a l'inici d'una (ingènua) època en la que al·lucinavem amb Star Wars, ens barallavem amb els primers video-jocs i pensavem que arrivariem a l'espai acompanyats d'un d'aquells prodigiosos ordinadors.
Aquí teniu un link nostàlgic que us dibuixarà algun somriure: Vintage Computers

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Seguimos siendo los mismos zoquetes con diferentes máquinas.
Evolucionan para poder maravillarnos de nosotros mismos, pero ninguna nos devuelve el tiempo perdido.....

Supersonic-Man

sylvia ha dit...

Jo tenia un espectrum...no sabia per què servia i encara me'n recordo dels programets de MSdos...que inútil em sentia! :) i ara no sé què faria sense aquestes maquinetes... :)

Sergi ha dit...

El lunes te deja hecho polvo, Supersonic, piensa en comprar esa cam que te acercar� a aquello que a�oras.

Doncs jo, Sylvia, sempre me'ls mirava maravellat, per� mai en vaig tenir un, aix� que anava al bar de davant de l'escola a jugar als meteoritos.

Anònim ha dit...

.....donde yo quiero colocar la cam creo que es un delito penal Barbasapiens.

Supersonic-Man

Sergi ha dit...

ahora si que me has descolocado...es delito penal???