20 de novembre 2007

RICHARD AVEDON

Fa uns anys, al Caixaforum, es va programar una exposició fantàstica de Richard Avedon, el títol si mal no recordo era "In The American West". En ella el gran retratista captava una sèrie d'essers humans sobre un fons blanc (marca de la casa), i d'una forma directe i punyent les fotografies servien per a denunciar la cara fosca del somni americà.


L'obra d'Avedon és extensa i maravellosa, centrada en el retrat. Us recomano moltíssim que visiteu la web de la Richard Avedon Foundation i que ompliu la vostra vida d'imatges d'aquest geni. Això si no el coneixieu, es clar, ja que estic segur que per a molts és una obvietat.

6 comentaris:

syl ha dit...

Aquest fotògraf és fantàstic... No sabia que hi havia hagut una expo al Caixaforum...me la vaig perdre :( Gràcies per posar l'enllaç (!)

Sergi ha dit...

Si, ja fa uns anys d'això, va estar genial, esperem que tornin a fer alguna coseta.
Disfruta de l'enllaç com ho estic fent jo :)

Anònim ha dit...

Genial. Intensas. Vivas. Esto.......voy a tirar mi cámara de fotos digital y ahora vuelvo a seguir viendo más.....
Supersonic-Man

Sergi ha dit...

Si nos dejáramos vencer por la genialidad, no haríamos nada. Y esto como tú dices es genial.

jomateixa ha dit...

He visitat la pàgina que recomanes, sempre m'han agradat molt els retrats, bé no tots, aquest que has triat... tinc una mica de fòbia als insectes, però a part d'aquest, fantàstic.

Sergi ha dit...

Benvinguda al blog jomateixa!
És cert que el retrat escollit és una mica "especial", però prou significatiu per a mostrar la qualitat d'Avedon. Segons recordo es tracta d'un apicultor nord-americà.