27 de novembre 2007

NICK DRAKE

Curiosament aquelles entrades que he fet amb més il·lusió i carinyo són les que han quedat sense comentaris, així que imagino que aquesta no serà una excepció.
El día que m'estigui morint hauré oblidat moltes coses, però d'entre les que m'emporti allí on vagi estarà aquesta melodia única. "Pink Moon".

7 comentaris:

syl ha dit...

No la coneixia...però deu inspirar molts pq he vist que hi ha una web dedicada a aquesta cançó :) http://www.lalunarosa.com

Sergi ha dit...

Ostres! no coneixia aquesta web, realment és genial, moltíssimes gràcies Sylvia!!!. Per cert, si t'agrada el que has escoltat, circula un documental fabulós sobre Nick Drake que es diu "A Skin Too Few", segur que t'aproparà molt més a la seva tràgica figura.

syl ha dit...

Ah, doncs el buscaré :)

Sergi ha dit...

No he pogut veure res des de la feina, així que no se que tal estarà aquesta web: http://www.nickdrakefilm.com/
Si pots prova, ja em diràs. ;)

syl ha dit...

No diu gaire...però està en dvd als USA (l'acaben de posar a la venda)...potser a algun canal digital es podrà veure o festival de cinema de música...o és clar, per canals pirates que no domino :)

Sergi ha dit...

Acaba de sortir una caixa recopilatoria ("Fruit Tree") amb els seus tres discos d'estudi en cd, i inclou aquest documental en dvd...el demanaré als reis ;)

Anònim ha dit...

El vídeo es un poco..........¿Lo has montado tu en 2 minutos no Sergi?

Supersonic-Man