27 d’agost 2008

ANTONY AND THE JOHNSONS

El gran Antony, amb els seus inseparables Johnsons, editarà el proper 7 d’octubre un nou EP “Another World”. Aquest disc serà el preludi al nou llarg que veurà la llum a principis del 2009 i que sembla que durà per títol “The Crying Light”.


En motiu del llançament d’”Another World”, Antony and the Johnsons faran una mini-gira on presentaran nous temes, acompanyats per una orquestra que comptarà amb els arranjaments de, ni més ni menys, Nico Muhly.
Entre les ciutats que veuran l’esdeveniment es troba Saragossa (“culpeu” a la expo), on hi actuarà el 12 de setembre. No se que hi penseu, però un concert com aquest mereix ben be, com a mínim, plantejar-se el viatge, no?

"River of Sorrow" (amb Marc Almond)

LA PESTA (FRAGMENT)

.
W.Eugene Smith. "Sense Títol" (1.945)

"Oyendo los gritos de alegría que subían de la ciudad, Rieux tenía presente que esta alegría está siempre amenazada. Pues él sabía que esta muchedumbre dichosa ignoraba lo que se puede leer en los libros, que el bacilo de la peste no muere ni desaparece jamás, que puede permanecer durante decenios dormido en los muebles, en la ropa, que espera pacientemente en las alcobas, en las bodegas, en las maletas, los pañuelos y los papeles, y que puede llegar un día en que la peste, para desgracia y enseñanza de los hombres, despierte a sus ratas y las mande a morir en una ciudad dichosa."

Albert Camus. "La Pesta" - Fragment - (1.947)

12 d’agost 2008

TIGER LILLIES & ALEXANDER HACKE

Aquest tema es diu "The Mountaintops" i correspón a l'obra inspirada en H.P. Lovecraft que van crear el grup britànic The Tiger Lillies conjuntament amb el músic alemany Alexander Hacke (Einstürzende Neubauten)i Danielle de Picciotto, que va crear les il·lustracions per a l'espectacle.
La raó per la qual poso aquesta entrada és simplement perquè des que he vist el dvd no em puc treure del cap la cançó, la veu de Martyn Jacques...